We bereiden je voor op hogere studies of via een meer praktisch programma maken we van jou een gedreven technicus. Onze leefcultuur is warm en menselijk. Klare afspraken zetten we om in kansen waardoor je ervaart dat je meer kunt dan je denkt.

Volg ons via: Twitter | Facebook

Ons weerstation

Share |

Filter berichten

Archief

Kerstcorrida

Kerstcorrida Op maandag 26 december vindt in Tielt de jaarlijkse kerstcorrida plaats. Dit jaar willen we met zoveel mogelijk leerlingen en leerkrachten van het VTI deelnemen. Leerlingen die willen deelnemen, kunnen via school goedkoper inschrijven (5 euro i.p.v. 8 euro). Leerkrachten betalen 10 euro (inclusief t-shirt).

We voorzien ook enkele oefenmomenten op de volgende dinsdagen:
25 oktober
8 november 
15 november
22 november
29 november
6 december
13 december
We verzamelen telkens om 16.45 uur aan de sporthal van onze school. Het einde is voorzien om 17.45 uur. Deelnemen aan deze oefenmomenten is gratis.

We werken in 2 groepen:
• een groep die opbouwt van 0 tot 5 km;
• een groep die opbouwt van 5 tot 10 km;
Er wordt voor elke groep een trainingsschema voorzien. Ook als je er op dinsdag niet bij kan zijn, kan je een schema krijgen bij je LO-leerkracht. Ook leerlingen die graag willen begeleid worden om een snellere tijd te lopen, zijn welkom.

Per 15 leerlingen die deelnemen aan de corrida, wordt één waardebon van 20 euro verloot. Leerlingen die op minstens 5 oefensessies aanwezig waren, verdubbelen hun kans op een prijs. 

Info: bij Dhr. Goemaere of je LO-leerkracht