We bereiden je voor op hogere studies of via een meer praktisch programma maken we van jou een gedreven technicus. Onze leefcultuur is warm en menselijk. Klare afspraken zetten we om in kansen waardoor je ervaart dat je meer kunt dan je denkt.

Volg ons via: Twitter | Facebook

Ons weerstation

Share |

Filter berichten

Archief

Uitnodiging ouderavond: Op zoek naar een kick

Uitnodiging ouderavond: Op zoek naar een kick

Een puber in huis maakt het je als ouder vaak niet gemakkelijk. De grenzen opzoeken en aftasten doet elke jongere wel eens. Maar wanneer wordt het gedrag van je puber iets om je grote zorgen over te maken?

De ouderverenigingen van het Handelsinstituut Regina Pacis en het Vrij Technisch Instituut slaan de handen in elkaar en nodigen je van harte uit op de ouderavond ‘Op zoek naar een kick’. Een experte van het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Largo in Roeselare gaat in op de vraag of meer jongeren vandaag grotere risico’s nemen, dan wel of het gaat om bravouregedrag van een kleine minderheid. We staan stil bij drie onderwerpen:

- algemene informatie over tabak, alcohol, drugs en gamen;

- jongeren als risicogroep;

- wat kan je doen als ouder?

Achteraf bieden we je graag een drankje aan.

De lezing is gratis, maar we vragen je wel om vooraf en ten laatste tegen donderdag 1 oktober in te schrijven via mail naar vti.tielt@molenland.be of hrp@molenland.be.